Ik wil op een dieper level met mijn coachklant werken voor een nog beter resultaat.

maar hoe dan?

Jij bent……

een bewuste hooggevoelige coach/therapeut en de drijfveer om je praktijk te starten was vanuit pure passie.
Mensen helpen en de wereld mooier maken, jaaaa dat geeft jou de ultieme voldoening!

Je streeft enorm naar kwaliteit en naar tevreden klanten en dat dat ook lukt blijkt ook wel in de praktijk, want met 3  zoenen ( of iets anders natuurlijk) bedanken ze je voor de transformatie die je teweeg hebt gebracht.

En toch blijft er iets aan je knagen….

Want alhoewel je ook echt het resultaat levert wat je had beloofd, zegt iets in jou dat je je klant nog beter had kunnen helpen.

En nee dat ligt niet aan je coaching skills, maar aan het feit dat jij dingen aan voelt van je klant waardoor je weet: hier zit veel meer achter en dáár wil ik jou mee helpen.

 

MAAR ALS JE KLANT HET NIET VERTELT HOE MOET JE DIE STAP DAN MAKEN?

Herken je dit?

Je klant is klaar met het traject en loopt supertevreden de deur uit. En je merkt dat het gevoel van voldoening, die drijfveer waar jij het allemaal voor deed bij jou uit blijft. Je hebt zelf het gevoel dat je deze persoon niet ECHT hebt kunnen helpen, want je voelt aan alle kanten: er is zoveel meer waar ik je mee kan helpen.

 

 Integriteit en oprechtheid zijn belangrijke kernwoorden van je.
Alles wat je doet moet voor je gevoel “kloppen”.
En dat doet het nu dus niet, want je hebt het gevoel dat er nog zoveel meer zat waar je je klant mee zou kunnen helpen . Maar hoe kun je je klant hiermee helpen als deze dat niet zegt?

 

Ok er is dus meer nodig om je klant echt te kunnen helpen,.en je neigt naar een nieuwe opleiding waarin je ook leert om intuïtief op zoek te gaan naar de “verborgen” stukjes van een persoon, want je hebt het gevoel dat daar het angeltje van het probleem van de klant zit waar je nu met je huidige kennis niet bij komt. Je hebt vaker gelezen over intuïtief coachen en dat is wat je graag wilt gaan leren.

 

Hoe nu verder?

Je voelt het aan alle kanten je bent klaar voor meer.

Je hebt een enorm verlangen om je klanten op een veel dieper niveau te kunnen helpen.
Want hoe enthousiast je klant ook is,  het valt voor jou niet meer te rijmen. De onrust die is ontstaan daar kun je de vinger niet op leggen en je zoekt maar wat in de rondte, maar het is het allemaal net niet.

Je voelt aan alle kanten dat de lol in je business er wel eens af kan gaan als je geen gehoor gaat geven aan dat knagende gevoel dat je je klant niet op het diepste laagje kunt helpen.

En je weet heel goed dat die lol, die passie…..
en je dromen om de wereld mooier te maken en mensen echt helpen…
dat dat jou ultieme drijfveer is om het het werk te kunnen doen wat je doet.

En zonder dat, zonder die drijfveer, zonder die voldoening….wat blijft er dan nog over?
Alleen werken voor de centjes? Dat gaat het toch niet worden?

Zij hebben met me gewerkt en dit is wat ze over me zeggen ⤵️

Er is werkelijk een wereld voor mij open gegaan! Wauw! Suzanne heeft zo enorm veel kennis in huis. Ze staat enorm stevig met beide voeten op de grond, maar staat ook enorm goed in contact met haar eigen intuitie. Haar manier gaat werken gaat zo ontzettend veel verder dan anderen

Daar waar andere coaches hun manier aan je opleggen, ontstaat er een soort afhankelijkheid. Suzanne is juist een coach die jou laat groeien, je naar jouw intuitie leert luisteren en jouw eigen manier van werken verdiept/verbetert. Ze laat je putten uit je bronnen, waarvan je zelf niet eens wist dat dat mogelijk was. Hierdoor kan je echt een verschil maken bij je klanten

Ik kan oprecht zeggen dat ik zo onwijs gegroeid ben door haar, dat is bijna met geen pen te beschrijven. Ik voel me zo gezien door haar. Ze ziet, hoort en voelt feiloos aan als ik vastloop of in de weerstand schiet. Ze is eerlijk, recht voor zijn raap en steekt haar helpende hand uit als je dat nodig hebt. Het is aan jou of je die hand pakt. 

Marcella Derkx
Praktijk Zonnestraal

Suzanne is een vrouw die vanuit een liefdevolle en ook confronterende benadering mij tot diepere lagen heeft weten te brengen. Ze wist de vinger direct op de zere plek te leggen, waardoor ze mij precies heeft kunnen geven wat ik nodig had om te vertrouwen op mijzelf, maar ook te reflecteren op wat er gebeurt.
Suzanne heeft mij uitgedaagd om tot het uiterste te gaan, soms dacht ik het echt niet te kunnen. Maar door haar motiverende woorden en verdiepende vraagstelling, ging ik toch elke keer aan de slag en leerde ik zoveel verschillende technieken om toe te passen, maar leerde ik ook mijn cliënt nog beter aan te voelen. En vooral te vertrouwen op mijn gevoel. Intuïtief heeft zij mij zakelijk en persoonlijk op een ander niveau weten te brengen.
 Suzanne is voor mijn ontwikkeling zeer waardevol geweest zoals voor mij als persoon als voor mij als coach. Dankjewel lieve Suzanne.

Jeske Bominaar
Transformationeel & Intuitief coach

De wow-ervaringen die ik heb mogen meemaken bij Suzanne, 1 op 1 coaching, familieopstellingen, events, online groep meeting met het lezen waskaarten, hebben mij geholpen om mijn reis te kunnen realiseren. Ik ben zoo blij dat ik deze wereld heb mogen leren kennen en zien dat er meer is dan wat we altijd gedacht hebben. Het smaakt naar meer. Suzanne, je bent nog niet van mij af. Je bent de beste navigator die ik heb mogen wensen. Dank je wel voor je oprechtheid, je vertrouwen, je begrip en vooral je geduld 😊❤️ 

Yliana Loga

Contact

Suzanne Schmitz Soul Navigation
Aldenhoven 34
6093 HC Heythuysen
06-20005689
info@suzanneschmitz.com

BTW: NL001829340B17
KVK 61458775

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden
Retourbeleid Carddeck

Suzanne Schmitz