Tja

Je veelal hooggevoelige klanten lopen hieperdepieperblij de deur bij je uit en bezorgen je vaak prachtige recensies waarin deze leukerds vertellen dat dankzij jou hun leven echt is veranderd.
Je hebt ook echt geleverd wat je hebt beloofd. 

EN TOCH BLIJFT ER NOG IETS AAN JE KNAGEN….

 

Want ja dat maakt dat je heel blij bent met het resultaat, maar steeds het knagende gevoel had dat het meer en beter had kunnen zijn en dat je nog meer voor de klant had kunnen doen.
En je weet dat als je dat wel zou kunnen dat dan de coaching veel diepgaander zou zijn en de klant dan pas echt woop woop springend de deur uit zou gaan, omdat de resultaten dan van goed naar excellent en buitengewoon zou gaan.

Het zijn juist die onzichtbare dingen bij je klanten die jij ziet en voelt, dingen die ze niet benoemen, maar die jij wel hoort.
Dat is waar jij het liefste mee zou willen werken, maar je weet niet hoe je die in je coaching naar boven moet brengen. 

 

 

Wat je heel graag wilt is de intuïtie waarvan je inmiddels in je privé-leven weet dat die feilloos werkt en die je hier en daar ook voelt in je coachingssessies, (maar waarvan je niet weet hoe je die in moet zetten) doorzetten in je coachings business. Alleen komt daar dan de twijfel om de hoek.
Want je klant geeft zelf aan wat het probleem is en dat zij hier en daar totaal geen moeite mee heeft, maar jouw intuïtie zegt: ik voel dat het wel zo is, hoe breng je dat dan ter sprake?

Hoe kan ik dit goed onder woorden brengen en hoe zeg ik dit tegen mijn klant zonder haar te laten schrikken of zonder dat ik mezelf een of andere vage taal hoor  verkondigen?
Hoe ga ik mijn klant confronteren met het feit dat ik diep van binnen iets totaal anders voel als wat zij zegt.

Hoe zou het voor je zijn als:

 

Als je je klanten kunt helpen op een dieper level, op hun zielsniveau en alles in en om hun resoneert met wat jij bij ze aanraakt, waardoor je klant zich intens begrepen en gezien voelt en de verandering ook daadwerkelijk zichtbaar wordt op meerdere vlakken van je klant.

 

Jij je intuïtie vol kunt inzetten in je coaching, je ernaar luistert en er op durft te vertrouwen in je werk met klanten, zodat jij nooit meer in situaties terecht komt omdat je je hebt laten leiden door je rationele gedachtes of die van je klant

 

Jij exact weet en voelt wat te doen tijdens de sessies, ongeacht wat jouw klant jou ook vertelt of juist niet vertelt. Waardoor het voor jou nooit meer gissen is en je altijd aan het “juiste” probleem werkt.

 

Jij je klant en jezelf tijd en geld bespaart doordat je snel tot de kern van het probleem komt  en het daar ook kunt oplossen, waardoor jij ook nog eens een betere kwaliteit gaat bieden en het gaat je energie opleveren ipv dat het je energie kost.

 En dat jij daardoor ook dat kringeffect creëert. Doordat jij je klant op zielsniveau helpt, lossen er zich tegelijkertijd heel veel onderliggende problemen op, waardoor je klant  zich op meerdere stukken voelt geholpen.

Jij ook zielsblij bent met het resultaat dat je met de klant hebt behaald. En laten we eerlijk zijn, we willen goed betaald hebben voor het fantastische werk dat we doen maar dit ultieme gevoel van intense voldoening…..daar kan bijna geen factuur tegenop.

( en uiteraard stuur ik ze ook hoor 😜)

Je wilt je hooggevoelige klant dus naar een diepere transformatie brengen! 

NU DENK JE WELLICHT KAN DAT DAN?

 

Jazeker!

MAAR HOE DAN? 🤔

 

DAT GA IK JE LEREN IN MIJN 6 MAANDEN TRAJECT:

Traject

JE HOOGGEVOELIGE KLANTEN 🌟ECHT🌟 HELPEN MET INTUITIEF COACHEN

 

In dit 6-maanden traject leer ik je tools om intuïtief te coachen
voor begin tot einde van een traject met een hooggevoelige klant. 

Ik leer je mijn eigen unieke, authentieke methode om te luisteren naar je intuïtie en hierop te vertrouwen.
Mijn methode die zich al tig keer bewezen heeft leer je echt nergens anders!

Dit unieke persoonlijke traject kan voor een groot gedeelte offline plaatsvinden en bestaat voornamelijk uit persoonlijke coaching, ondersteund door een online programma.

Inclusief:

Live persoonlijke coaching  (6 sessies van een uur online of offline)

Live Intuitie Coaching ( 6 sessies online)

Online ondersteuning in de vorm van video’s en documentatie
met daarin alles over je hooggevoelige klant wat jij moet weten, zodat jij al weet op welke aspecten je moet gaan letten.
En alles over de intuitieve tools die ik je ga leren

Een live familie opstellingendag in een groep.
In de live coaching leer ik je bewust te verbinden met je intuitie, in de opstelling wordt het energetische stuk van je intuitie waar je je vaak onbewust van bent visueel gemaakt, zodat jij nog dieper gaat connecten met je hogere zelf.

Een toffe Livedag in een groep.

Aan het einde van dit traject

 

Kun jij ook ECHT to the point komen bij je klanten zodat je de angel van het echte probleem eruit kunt trekken, wat er voor zorgt dat je je klant ook echt tot die transformatie  kunt brengen waar hij/zij naartoe mag.

 

Beschik jij over de tools die jou helpen om meteen intuïtief de diepte in te gaan naar de onbewuste laagjes van je klant, zodat je ze ook echt op zielsniveau te kunnen helpen.
Want alleen op zielsniveau kun je klant echt helpen.

 

Kun je sneller een resultaat neerzetten met je klanten doordat je op een dieper level werkt.

 

Je kunt tussen de regels doorlezen bij de klant. Je klant zegt dit maar jij weet wat er onbewust speelt en dat ze dus eigenlijk iets heel anders bedoelen.

 

Zijn jij en je intuïtie dikke buddies. Je WEET jij wat je voelt en je durft hier op te vertrouwen, waardoor jij dit intuïtieve gevoel ook kunt omzetten naar jouw klant en weet wat er op zielsniveau mag gaan gebeuren..

DE INVESTERING IS  €1897,- 

OF 6 X €320,- 

 

Er is werkelijk een wereld voor mij open gegaan! Wauw! Suzanne heeft zo enorm veel kennis in huis. Ze staat enorm stevig met beide voeten op de grond, maar staat ook enorm goed in contact met haar eigen intuitie. Haar manier gaat werken gaat zo ontzettend veel verder dan anderen

Daar waar andere coaches hun manier aan je opleggen, ontstaat er een soort afhankelijkheid. Suzanne is juist een coach die jou laat groeien, je naar jouw intuitie leert luisteren en jouw eigen manier van werken verdiept/verbetert. Ze laat je putten uit je bronnen, waarvan je zelf niet eens wist dat dat mogelijk was. Hierdoor kan je echt een verschil maken bij je klanten

Ik kan oprecht zeggen dat ik zo onwijs gegroeid ben door haar, dat is bijna met geen pen te beschrijven. Ik voel me zo gezien door haar. Ze ziet, hoort en voelt feiloos aan als ik vastloop of in de weerstand schiet. Ze is eerlijk, recht voor zijn raap en steekt haar helpende hand uit als je dat nodig hebt. Het is aan jou of je die hand pakt. 

 

Marcella Derkx

Praktijk Zonnestraal

Inge Bogers

Praktijk In Gevoel

THIS IS ME  

Ik leer bewuste coaches en therapeuten die niet tot de kern van het probleem van hun klant kunnen komen,  te connecten met hun gevoel en intuitie, zodat zij hun klanten op zielsniveau kunnen hen helpen en dus ook ECHT kunnen helpen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

Vindt de coaching altijd alleen offline plaats?
Nee dit kan ook grotendeels online via zoom plaats vinden. Maar een aantal sessies moeten echt live plaats vinden.

Ik ben net gestart als coach / therapeut kan ik ook aansluiten?
Nee dit is voor de coach therapeut die al een tijdje bezig is en die voelt dat ze klaar is voor verdieping. Ben jij net gestart, dan is dit niet voor jou geschikt.

Als ik in termijnen betaal kan ik dan ook op ieder moment opzeggen?
Nee, je koopt het gehele traject voor 6 maanden.

 Een half jaar traject naast het werken met mijn klanten  Ik ben bang dat ik daar geen tijd voor heb.
Het gave is dat ik je ga leren om snel tot the point te komen bij je klanten. Dit zorgt ervoor dat je over het algemeen in minder tijd een groter resultaat gaat halen met je klant.
Met andere woorden, je kunt meer klanten helpen in dezelfde tijd.

 Is intuïtief coachen voor alle doelgroepen geschikt?
Alhoewel mijn methode echt gericht is op hooggevoelige mensen, kun je deze ook toepassen op alle andere mensen. Het gedeelte over hooggevoeligheid is dan niet aan de orde voor jou.